Solicita programare
  Despre noi

  image

  Euroclinic Center

  Euroclinic Center din Bacau va ofera servicii medicale de cea mi buna calitate prin intermediul medicilor cu experienta, ce sunt dedicati ingrijirii si mentinerii sanatatii pacientilor ce aleg serviciile oferite de noi. Scopul Euro Clinic Center este de a oferi cele mai bune si profesioniste servicii pentru sanatatea dumneavoastra, de a oferi pacientilor cele mai bune si corecte tratamente. Dorim sa va asiguram o experienta cat mai placuta pe parcursul vizitei dumneavoastra in clinica noastra. Multumita aparaturii de ultima generatie cu care a fost dotata clinica, impreuna cu echipa de medici profesionisti, dedicati si responabili, suntem siguri ca vom putea sa ne sustinem fiecare pacient in a preveni si a trata eventualele probleme sau afectiuni.

  image

  Medicus curat, natura sanat!

  Suntem o echipa deschisa catre comunicare, dialog, catre tehnici si tehnologii moderne, catre metode flexibile si catre respectarea misiunii si valorilor noastre. Euro Clinic Center este o clinica multidisciplinara, ce ofera servicii integrate de sanatate. Asadar, oferim game largi de investigatii si tratamente pentru pneumologie, cardiologie, medicina interna, diabet si boli de nutritie, endocrinologie, sexologie, dermatologie, neurologie, ORL, ortopedie, medicina muncii, psihologie, pshihiatrie, reumatologie, oftalmologie, ecografie, radiologie, kinetoterapie respiratorie.

  image

  De ce sa alegi serviciile noastre?

  Medici foarte bine pregatiti si cu o experienta bogata in urma va asteapta pentru a va oferi cele mai bune remedii si tratamente. Valorile care ne ghideaza sunt respectul, devotamentul, profesionalismul si promisiunile pe care le-am facut si pe care ni le-am asumat. Ne preocupa fiecare aspect ce tine de sanatatea pacientilor nostri, de bunul mers al tratamentului ce se prescrie de catre medicul curant. Din preocupare pentru pacientii nostri, suntem intr-un proces continuu de imbunatatire atat a serviciilor, a aparaturii pe care o utilizam, precum si a abordarilor noastre.

  • Medici cu experienta
  • Profesionalism si devotament
  • Aparatura de ultima generatie
  • Servicii integrate de sanatate
  • Responsabilitate si integritate
  • Accesibilitate