Solicita programare
  Specialitati

  image

  Euroclinic Center

  Euroclinic Center este o clinica multidisciplinara care, cu ajutorul medicilor foarte bine pregatiti si cu experienta, va asteapta pentru efectuarea investigatiilor, stabilirea diagnosticului si a tratamentelor necesare in domeniile: pneumologie, cardiologie, medicina interna, diabet si boli de nutritie, endocrinologie, sexologie, dermatologie, neurologie, ORL, ortopedie, medicina muncii, psihologie, pshihiatrie, reumatologie, oftalmologie, ecografie, radiologie si kinetoterapie respiratorie.

   Specialitati medicale

   image

   Pneumologie

   Pneumologia este specialitatea medicala care se ocupa cu studiul si tratamentul afectiunilor tractului respirator si ale plamanilor.

   Vezi detalii

   Cardiologie

   Cardiologia este specialitatea care studiaza inima si aparatul circulator. Bolile inimii si ale vaselor de sange sunt tratate de medicii cardiologi.

   Vezi detalii

   Medicina Interna

   Medicina interna este specialitatea medicala care se ocupa cu investigarea si tratarea afectiunilor acute si cronice ale unuia sau mai multor organe interne.

   Vezi detalii

   Diabet si Boli de nutritie

   Specialitatea medicala Diabet zaharat si Boli de nutritie studiaza si trateaza bolile nutritive si tulburarile metabolice asociate acestora.

   Vezi detalii

   Endocrinologie

   Endocrinologia este ramura medicinei care studiaza sistemul endocrin si afectunile hormonale asociate acestuia. Medicii endocrinologi se ocupa cu tratarea bolilor glandelor endocrine.

   Vezi detalii

   Sexologie

   Medicina sexualitatii este un domeniu mai nou al medicinei, care care se ocupa de diagnosticarea si tratamentul afectiunilor sistemului reproductiv masculin dar si problemelor de cuplu.

   Vezi detalii

   Dermatologie

   Dermatologie este specialitatea medicala care studiaza pielea si bolile de piele. Dermatologia urmareste tratarea bolilor de piele necontagioase si contagioase.

   Vezi detalii

   Neurologie

   Diagnosticarea si tratarea afectiunilor sistemului nervos fac obiectul neurologiei. Accidentele vasculare cerebrale, epilepsia, traumatismele craniene, migrene, etc.

   Vezi detalii

   ORL

   Otorinolaringologia (ORL) este specialitatea care se ocupa cu diagnosticul si tratamentul patologiei urechii, nasului, gatului si extremitatii cervico-faciale.

   Vezi detalii

   Ortopedie

   Ortopedia este specialitatea medicala care se ocupa cu studiul si tratamentul deformatiilor osoase si ale articulatiilor corpului.

   Vezi detalii

   Medicina Muncii

   Medicina muncii este specialitatea medicala care se ocupa de adaptarea angajatului la locul de munca si a angajatorului la normele de sanatate prevazute.

   Vezi detalii

   Psihologie

   Psihologia este stiinta care studiaza functiile psihice si procesele mentale umane, starile mentale constiente sau inconstiente ale omului.

   Vezi detalii

   Psihiatrie

   Tulburarile psihice si afectiunile mintale pot influenta negativ toate aspectele vietii pacientului.

   Vezi detalii

   Reumatologie

   Reumatologia este specialitatea care se ocupa de diagnosticul si ingrijirea bolilor si tulburarilor functionale ale sistemului musculoscheletal.

   Vezi detalii

   Oftalmologie

   Oftalmologia este specialitatea care studiaza ochiul, nervul optic si anexele acestuia, pleoapele si sistemul lacrimal.

   Vezi detalii

   Alte servicii medicale

   image
   image
   La ora actuala ecografia este principala metoda de screening in medicina, datorita avantajelor pe care le ofera: rapiditatea obtinerii unui diagnostic pozitiv sau de excludere, lipsa de nocivitate, posibilitatea de repetare, practic nelimitata ca numar de examinari si timp, obtinerea de planuri multiple si diferite de examinare ale aceluias organ, pret de cost si intretinere redus.
   Radiografia este in continuare cea mai frecvent folosita metoda imagistica radiologica. Este o examinare sigura atunci cand este efectuata de catre radiologi si tehnicieni special pregatiti sa minimizeze expunerea la radiatii. Este frecvent folosita in cazul fracturilor, dar si pentru a examina toracele, abdomenul si tesuturile moi superficiale.
   Kinetoterapia vine in ajutor prin numeroase tehnici care pot preveni, antrena si recupera copiii in cazurile afectiunilor respiratorii. Obiectivele kinetoterapiei in aceasta ramura sunt simple: se urmareste reeducarea respiratiei, cresterea volumului de aer care intra in plamani si antrenarea muschilor care participa la respiratie.