Solicita programare
  Termeni si conditii

  • Home
  • Termeni si conditii

  Continutul website-lui www.eurocliniccenter.ro este protejat de legile dreptului de autor. Toate drepturile sunt rezervate EUROCLINIC CENTER SRL . Toate materialele (incluzand, fara limitari, toate articolele, textele, imaginile, logo-urile si design-ul) continute in acest site sunt protejate de legile dreptului de autor si nu pot fi reproduse, distribuite, transmise sau publicate fara acordul scris al EUROCLINIC CENTER SRL . Este interzisa modificarea continutului acestor pagini, precum si copierea, distribuirea, transmiterea, publicarea, reproducerea, realizarea de creatii derivate din orice informatie sau serviciu obtinut de pe sau prin intermediul site-ului.

  Cu toate acestea, este posibila descarcarea sau copierea materialelor specifice disponibile in acest sens. Fiind destinate exclusiv scopurilor personale, non-comerciale, utilizarea lor in scopuri comerciale este interzisa.

  Pentru orice intrebare sau cerere de utilizare a materialelor de pe acest website, ne puteti contacta la contact@eurocliniccenter.ro.

   

  Pentru a raspunde intrebarilor utilizatorilor si pentru a obtine date referitoare la accesul pe site-ul nostru, poate fi necesara furnizarea de informatii cu caracter personal, cum ar fi e-mail-ul si numarul de telefon. Aceste informatii insa nu vor fi folosite pentru a transmite alte informatii despre serviciile institutiei noastre.

   

  EUROCLINIC CENTER SRL se obliga sa asigure confidentialitatea vizitatorilor site-ului sau. Nu vor fi transmise catre terti nici un fel de informatii cu caracter personal, exceptie facand tertii parteneri care asigura buna functionare a acestui site.

  Pot fi furnizate catre terte persoane atat informatii de ordin general, trafic pe site, cat si alte informatii statistice care nu contin date cu caracter personal.

  Acest site utilizeaza tehnologii care permit colectarea anumitor informatii cu caracter tehnic despre utilizator: adresa de internet, sistemul de operare folosit, tipul browser-ului, si informatii despre traficul realizat pe site-ul nostru.

  Toate aceste informatii colectate prin intermediul site-ului de catre EUROCLINIC CENTER SRL au scopul de a ajuta la imbunatatirea serviciilor sale.

   

  In functie de numarul de programari neonorate, societatea isi rezerva dreptul sa limiteze accesul la programari al clientului respectiv.